Pasaulio pabaigų tvarkaraštis ir Lietuva

1998 m. buvo planetų šokis, pamenat? Toks pat koks bus 2012 -aisiais.
Nuo 2000 metų Pasaulio pabaigos pradėjo aktyviai reikštis ir toliau sėkmingai tęsiasi. 2001, 2002, 2003 metų gegužė, 2004 ir t.t. Bet visa tai jau matėm…

2009 — pagal Nostradamo pranašystes prasidėjo Armagedonas – biblinė pasaulio pabaiga. Matom, kad tęsiasi. Netekau darbo. Pagal Oskarą Milašių pasaulio pabaiga turėjo prasidėti nuo Amerikos – to piktojo slibino žemyno. Kaip žinom, tai jau išsipildė, iš ten atėjo pasaulio finansų krizė… Sumažinus pensijas, turėtų prasidėti ir išpranašautas Lietuvos tapsmas Šiaurės Atėnais.
Iki metų pabaigos Ignalinos atominė elektrinė nustos gaminti elektrą.

2010 — Irgi nekokie reikalai. Baigsis nafta ir pasaulyje prasidės kova dėl resursų. Žemė nusisuks nuo Saulės. Lapkritį prasidės trečiasis pasaulinis karas pagal Vangą, kuriame bus panaudotas ir branduolinis ir bakteriologinis ir cheminis ginklas.
Pagal Kubilių, Lietuvoje padėtis dar nepradės gerėti.  Pabrangs elektra. Pasak I.Šimonytės, 2010-aisiais, palyginti su šiais metais, ekonomikos nuosmukis sudarys 4 proc., toliau mažės atlyginimai ir vartojimas.

2011 — Vienas iš majų kalendorinio ciklo pabaigos variantų. Gana žinoma pasaulio pabaigos data. Galimas žemės susidūrimas su 2005 YU55 asteroidu. Dėl kažkodėl (gal dėl atominio karo) iškritusių radioaktyvių dulkių,  Europoje labai sparčiai mažės gyventojų.
Lietuvai reikės pradėti grąžinti Sodrai paimtą paskolą. Jei pasaulio pabaiga prasidės staiga – gal grąžinti ir nebereiks. Apie tai mąsto gana daug seimo narių.

2012 (gruodžio 21 d). – ilgai lauktoji, aprašyta ir aprodyta pasaulio pabaiga. Čia jau tikresnė, arba patikslinta ir majų kalendoriaus pasaulio pabaigos data ir dar visa eilė visokiausių baisybių. Tik Vanga tai lyg ir kukliai nutylėjo.
Globalus sąmonės sukrėtimas ir naujos eros pradžia. Žemei susidūrus su Nibiru planeta, įvyks pasaulio pabaiga. Penktosios Saulės laikas, Saulės sistema atsistos šonu galaktikos ašiai, susijauks visi kosminiai ciklai, pasisuks žemės ašis ir t.t.
Lietuvos fiskalinis deficitas pasieks 67 proc. bendrojo vidaus produkto (BVP) – optimistinis variantas.

2013 — Ragnarokas. Skandinavų mitologijoje ragnarokas – mūšis, po kurio įvyks pasaulio žūtis. Mūšis įvyks tarp Odino vadovaujamų dievų ir Lokio vadovaujamų milžinų bei kitų chtoninių pabaisų (Mitai ir suomių grupės Lordi dainos).
Pabaigos ir pradžios diena!
Mirtingiesiems tai bus mirties diena, dievams – atgimimo diena.
Lietuva laimės Eurovizijoje. Tačiau I.Šimonytė teigia, kad Lietuvai įsivesti eurą 2013 metais nėra realu.

2014 — Dar viena, bet nuobodi pasaulio pabaiga. Iki saulės sistemos pagaliau atskris didžiulis kosminių dulkių debesis, šluojantis savo kelyje viską.
Švedijos bankų nuostoliai Lietuvoje sieks 29,2 mlrd. Švedijos kronų. Nėra ko džiaugtis. Švedai pasiima tik pelną. Nuostolius dalinsimės visi.

2015 — 9576 metų ciklo, pagal kažkokį slaptą kalendorių pabaiga, po kurio ši civilizacija žus. Apie to pradžią praneš kovo 20 d. – Visiškas saulės užtemimas (Šiaurės Amerikoje). Ta proga liepos 1 d. – Žemė, Venera ir Jupiteris išsidėstys vienoje linijoje.
Ir nors liepos 15 d. Tarpplanetinis kosminis erdvėlaivis New Horizons turėtų pasiekti Plutoną, bet mes to galim jau ir nebesužinoti, nes įvyks kosminis incidentas, kurio metu atsiras sudaryta tik iš keistųjų kvarkų keistoji materija, viską aplink save verčianti ugniniu kamuoliu.
Beje, Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė prognozuoja, kad iki 2015 metų Lietuva eurą gali ir įsivesti. Iki tol atlyginimai mažės litais.

2016 — Kažkoks Džeimsas Hansenas, žemės klimato tyrėjas tvirtina, kad tais metais ištirps ledynai ir dižioji dalis sausumos bus užtvindyta. Nanotechnologijų sąlygota katastrofa. Žmonės masiškai sirgs radiacijos sukeltomis ligomis. Europoje beveik neliks gyventojų. Daugelyje Amerikos valstijų bus panaikinti draudimai tuoktis su tos pačios lyties asmenimis.
Lietuvoje pradės veikti elektros jungtis su Švedija. Nors jei joje ir Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje, nebebus gyventojų, tai nelabai mus ir bedžiugins.

2017 — Pagaliau pavyks sukurti Juodąją skylę Žemėje arba arti Žemės didžiajame hadronų priešpriešinių srautų greitintuve. Prasidės totalus visko susiurbimas.
Lietuvoje galimi du žymūs įvykiai – pradės veikti nauja atominė elektrinė ir bus pastatyti 4 nauji tardymo izoliatoriai su pataisos namais Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Pastarojo įvykio tikimybė didesnė.

2018 — Kinija ne taps, o liks didžiausia pasaulio supervalstybe. Geltonoji rasė pradės viešpatauti. Dar vienas branduolinis karas pagal Nostradamą. Fatalūs įvykiai, susieti su tamsiąja materija – didžiulis nebarioninės medžiagos kiekis susidurs su Saulės sistema.
Lietuvoje pradės veikti naujoji atominė elektrinė pagal Kubiliaus optimistinę prognozę.

2019 — Susidūrimas su asteroidu 2002 NT7. Kompiuteriai taps jau protingesni už žmones. Kibernetinė revoliucijos pradžia. Mašinos pradės valdyti.
Lietuvoje pradės veikti naujoji atominė elektrinė pagal Kubiliaus pesimistinę prognozę.

2020 — Dievas Višnus įgis savo dešimtą inkarnaciją, vadinamą Kalki Avatar, tam, kad sunaikintų demoną Kali ir išgelbėtų tyros širdies žmonės prieš sunaikinant pasaulį (Vedos).
Visoje ES vietoje bendros konstitucijos bus referendumu įvestas Šariatas, nes Europos gyventojų daugumą sudarys musulmonai. O Lietuva bus tik geografinis pavadinimas (Delfio orakulas ir Delfi komentarai).
Pagal Kubiliaus grupės engtą scenarijų, 2020 metais pastebimai pakils kaimo pragyvenimo bei buities lygis. (“Lietuvos ateities scenarijus. 2010-2020 metai“)
Ateivių invazija.
Ir t. t.
Po daugelio neišsipildžiusių pasaulio pabaigos pranašysčių, siūlau Pasaulio Pabaigą paskelbti visuotine švente ir iškilmingai minėti kiekvienais metais!
Dėl visa ko…

Komentarų: 4

  1. Akyse prašviesėjo:
    Lietuviškojo provinciališkumo neišnaikins joks Armagedonas. Nesvarbu, ar pasaulyje siaus karai, mūsų išrinktieji lyderiai vis tiek pjausis, inkš, los ir pudrins žmonėms smegenims, kokia mes maža ir nevykusi tauta.
    Ypatingai tas kontrastas patiko, kai pasaulyje vyksta stebuklai ir neįmanomi dalykai, Lietuvoje verdam ir negalim išlipti iš to paties problemyčių kubilo.

    2020m. pasaulyje: Dievas Visnu sunaikins blogį
    2020m. tik prognozuojama visiškai susidorot su IAE uždarymo pasekmėmis.

    Patinka

  2. 10/10 😀
    Pasiųsk lietuvos rytui savo prognozes. Anie daba kaip tik apie amerikonų ateities spėjiką rašė, tai kas žino, gal ir tau dėmesio skirs 🙂

    Patinka

Parašykite komentarą