SENI KŪČIŲ BURTAI MERGINOMS

Iš archyvo 2016

Per Kūčias visos aštuoniolikmetės buria laimę. Ir tik trisdešimties supranta, kad neišbūrė.
Aštuoniolikmetės buria taip – myli, nemyli, myli, nemyli. Ramunės kartais tik iš trečio karto pasako teisybę. Trisdešimtmetės buria – myliu, nemyliu, myliu, nemyliu.

Būrimas su veidrodžiu:
Jei burdamos per Kūčias veidrodyje pamatysite aukštą simpatišką tamsiaplaukį, labai neapsidžiaukit, jo telefono numerio vistiek ten neįžiūrėsit. Jei paėmusi į vieną ranką dvi žvakes, į kitą kapinių žemės, rupūžės odos ir kitokio brudo Kūčių naktį prieisi prie veidrodžio, tai pamatysi jame kvailę, kuri dvidešimt pirmame amžiuje tiki visokiomis nesąmonėmis.

Būrimas porinis – neporinis.
Galima pasemti saują kūčiukų ar riešutų ir juos perskaičiuoti. Arba išmesti pro langą ne itališką batą ar kitą kokį sunkų daiktą ant kieme stovinčių mašinų. Jei mašinos numerio skaičius porinis, laukia vedybos, jei ne – šiemet dar teks palaukti.

Būrimas su šiaudu:
Norėdamos sužinoti koks bus jaunikis, merginos iš po staltiesės vieną šiaudą. Ilgas šiaudas reiškia laimę ir malonų gyvenimą, o trumpas, nulinkęs, kreivas, plonas – varganą. O storas, ilgas, šakotas šiaudas – tikras turtas. Panašiai burti galima su agurkais.

Būrimas iš sapnų:
Būsimąjį susapnuoti padeda po pagalve padėtos vyriškos kelnės. Susapnuoti vibratorių – blogas ženklas.
Tinka tam prisivalgyti silkės vakare. Kuris naktį sapne paduos gerti, tas ir bus išrinktasis. Ryte atneš kavos į lovą.

Kaip sužinoti būsimojo vardą?
Reikia Kūčių naktį, trečią valandą kai jis užmigs, surasti kišenėje jo pasą.

Kaip sužinoti ar jis išsiskirs dėl manęs su žmona?
Reikia mesti monetą. Jeigu skaičius – neišsiskirs. Jeigu herbas – neišsiskirs. Kitais atvejais yra nedidelė galimybė.

Būrimas su vandeniu:
Reikia prisipylus pilną kibirą ar dubenį vandens per balkoną išpilti ant šaligatviu einančio praeivio.
Išgirsi apie save labai daug įdomių dalykų.

Būrimas su plaukais:
Merginos, susukusios keletą savo plaukų, degindamos juos, turi šnabždėti vyrišką vardą. Jei tas vyras netoli gyvena, tai jis ateina/pasirodo tą pačią naktį, o jei toli – kitą rytą. Atėjęs klausia, kam jį šaukė. Tiesa, jei nori, kad burtai tikrai suveiktų, nepamiršk mobiliu telefonu surinkti to vardo numerį.

Būrimas su žiedu:
Per pilnatį nevedusios merginos susirinkdavo kokioje nors nuošalioje troboje, susėsdavo ratu, padėdavo per vidurį auksinį žiedą, užgesindavo šviesą ir užsimerkdavo. Po kiek laiko šviesą uždegdavo ir pradėdavo to žiedo ieškoti. Pas kurią tą žiedą rasdavo – vadinasi ta vagilka.

mergele-su-zvake

Turtus užsitikrinsi Kūčių naktį išsimaudžiusi vonioje, į kurią turėtų būti įmesta aukso ar sidabro. O jei maudaisi auksinėje vonioje, reiškia turtus jau užsitikrinai, ir nėra ko burtais ir visokiais niekais užsiimti.

Parašykite komentarą