Kanibalizmo apraiškos šiuolaikiniuose lietuviškuose nevegetariškų maisto prekių pavadinimuose

Lietuviška maisto pramonė mėsos gaminius gamina ne tik įvarių egzotinių gyvūnų (Drakoniuko, Tigriuko, Pinokio virtos dešrelės), bet  (rodosi) gali patenkinti ir retesnių mėsos gurmanų išpuoselėtus skonius:

Močiutės kepsnys,
Bajorų dešra su sūriu,
Vienuolio dešra (be sūrio),
vytinta Bernų dešra,
virta Mažylių dešra,
Žemaičių servelatas,
Aukštaičių kepsnys,
Medžiotojų dešrelės,
Vasarotojų dešrelės,
Giminių sardelės,
virtos pieniskos Vaikų dešrelės,
karštai rūkyta Dieduko nugarinė.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s